Focus op kwaliteit

LTP blijft streven naar het leveren van hoge kwaliteit bij de uitvoering van onze assessments. Wij kijken streng naar onze systemen, instrumenten én adviseurs.

Kwaliteitsinitiatieven en borging

 • LTP is gecertificeerd door CEDEO, een erkenning op het gebied van assessment en advisering. > Lees verder en bekijk het rapport.
 • De ‘Projectgroep Kwaliteit’ monitort de kwaliteit van de dienstverlening en instrumenten en verzorgt trainingen voor adviseurs.
 • Wij maken gebruik van geautomatiseerde systemen ten behoeve van opslag van gegevens, planning en documentbeheer in projecten. Alle gegevens worden zeer zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld. Zie ons Privacy Statement.
 • LTP heeft een innovatieafdeling (R&D) die nieuwe instrumenten en modellen ontwikkelt en voortdurend de kwaliteit van instrumenten bewaakt. Jaarlijks wordt een substantieel bedrag geïnvesteerd in de ontwikkeling en realisatie van instrumenten. De laatste jaren richten wij ons met name op online toepassingen, gaming en Artificiële Intelligentie.
 • LTP werkt nauw samen met de Vrije Universiteit Amsterdam, Nyenrode Business Universiteit en verschillende andere Nederlandse universiteiten. Dit maakt dat LTP steeds de nieuwste inzichten op het gebied van assessmentmethodieken, persoonlijke ontwikkeling, management- en organisatieontwikkeling hanteert.

LTP scoort 96,7% op klanttevredenheid in Cedeo-onderzoek
Wij proberen de kwaliteit van inhoud en output van assessments zo hoog mogelijk te houden. Wij zijn dan ook blij met het goede resultaat uit het Cedeo-onderzoek, maar misschien nog wel blijer met de kritische punten: dat houdt ons scherp!

Kwaliteit van adviseurs

Bij LTP werken uitsluitend hoog gekwalificeerde medewerkers. Alle adviseurs hebben een academische achtergrond en zijn zeer ervaren op het terrein van selectie- en ontwikkelvraagstukken in organisaties. Het gemiddeld aantal jaren werkervaring ligt rond de 10 jaar. Onze adviseurs en andere professionals zijn erop gericht (grootschalige) projecten uit te voeren, voor deelnemers met uiteenlopende vraagstellingen en achtergronden.

Er wordt veel aandacht besteed aan de ontwikkeling van medewerkers:

 • Adviseurs volgen wanneer zij starten bij LTP een twee jaar durende postdoctorale beroepsopleiding.
 • Er is een jaarlijkse LTP Academy voor adviseurs: kennisdeling, oefenen en persoonlijke ontwikkeling.
 • Er vindt interne intervisie plaats waarin adviseurs hun kennis en vaardigheden op het gebied van persoonlijke begeleiding bij organisatievraagstukken uitwisselen.
 • Op individuele basis volgen adviseurs en andere medewerkers opleidingen en trainingen.
 • Adviseurs worden gestimuleerd artikelen of blogs te publiceren en worden hierin begeleid.
 • Medewerkers worden gestimuleerd ontwikkelingen in het vakgebied te volgen en gebruik te maken van op kwaliteit getoetste ‘state of the art’ diensten en producten.
 • Alle adviseurs zijn lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP), en werken conform de richtlijnen van deze organisatie.